10.000 Ft feletti rendelés esetén 5% kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben!

Dulux Easycare Mosható Falfesték

7 400Ft12 900Ft

Kiürítés

Dulux Easycare Mosható Falfesték

A Dulux EasyCare termékcsalád azok számára öröm, akik kényesek a tisztaságra és hosszú ideig makulátlan falakra vágynak.

A Dulux EasyCare az első, forradalmi víztaszító tulajdonságú beltéri falfesték, mely egyedülálló összetételének köszönhetően a falról lepereg a víz és a legtöbb folyékony szennyeződés, amelyek így nem hatolnak mélyen a bevonatba. Rendkívül ellenálló felületet hoz létre, amelyről gyerekjáték a kosz eltávolítása!

Falaink a használat során extrém hatásoknak vannak kitéve. Por, sár, ráfröccsenő folyadék, gyerekrajz - csak néhány a függőleges felületekre leselkedő veszélyek közül. A falrengető események nem tűnnek akkora csapásnak, ha tudjuk, hogy a Dulux EasyCare mindig kihúz a pácból.

Elég, ha egyszerűen áttöröljük a falat, és a kisebb balesetek nyom nélkül eltűnnek, nem kell új helyre akasztani a képeket vagy szekrényt tolni a foltok elé. Nagy előny tud lenni egy olyan festék, amelyik lehetővé teszi, hogy akkor fessünk, amikor megújulni szeretnék, ne akkor, amikor egy nem várt esemény rákényszerít.


Dulux EasyCare - Állja a sarat!
További információk

Tömeg N/A
liter

2,5l, 5l

Szín

aranyfüst, bársony szürkület, csipkés jégvirág, csiszolt mészkő, edzett acél, éjféli mélység, érintetlen tengerszem, ezüst vért, faragott homokkő, gyémánt por, gyöngyöző pezsgő, hajnali menedék, holdkő oltár, időtlen szépia, igazgyöngy, kagylóhéj, kasmír kendő, kemény dió, lenszövet, mester vászon, mézes csupor, napfonat csakra, nemez süveg, örök tavasz, papirusz tekercs, rózsakvarc, sivatagi rózsa, skarlát íbisz, szikla erőd, tavaszi napfürdő, tiszta fehér, tölgyfa háncs, türkiz talizmán