10.000 Ft feletti rendelés esetén 5% kedvezményt adunk ha személyesen veszi át rendelését üzeltünkben!

Harzo T-16 Hídképző Alapozó

3 800Ft

Kiürítés

Harzo T-16 Hídképző Alapozó


HARZO T-16 HÍDKÉPZŐ ALAPOZÓA HARZO T-16 egy vízbázisú hídképző alapozó. Feladata a különböző felületek alapozása és a hídképzés, hogy  bármilyen általunk választott festéket rákenhessük a lealapozott felületre. Kiváló a takaró képessége így 1 rétegben elegendő felhordani. Alapszíne fehér. Felhordható ecsettel, hengerrel, festék szóróval egyaránt. Fontos, hogy az alapozni kívánt felület zsírtalanított, por és szennyeződés mentes legyen.


Csiszolni nem szükséges az alapozásra váró felületet!!  Kiváló tapadási képessége véget alkalmazható: műanyag, üveg, fém, fa, bútorlap, lakkozott fa, csempe és burkolatok, valamint laminált anyagok, festett zománc, olajfesték és egyéb agresszív anyagokkal kezelt felületek (pl. nitro hígítású festékek) alapozására. Az alapozás után bármilyen fedőfestéket alkalmazhatunk (pl. vízbázisú, oldószeres ipari zománc). Száradási ideje megfelelő körülmények között kb. 1-2 óra.
Kiadóssága:  1 lit./ 9 -11 m2/rétegMit kell tudni erről az anyagról?
A HARZO-T16 egy speciális hídképző, mely minden háztartásban hasznos segítő társ.

Mi az, hogy hídképzés?
Ön is biztosan tudja, hogy a festékipar jelenleg sokféle festéket gyárt sokféle felületre. A hídképző azt a feladatot látja el, hogy felkenve lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen felületet bármilyen festékkel  lefesthessünk.

Festhetek vele például üveget?
Igen, akár üveget is, de ki kell emelni, hogy bár a HARZO-T16 nagyon jól takar, fedőfestékkel mindenképpen át kell vonni.

Nálunk már csúnyák a műanyag ablakok. Azok is lefesthetők?
Igen, műanyag ablakok, műanyag kerti garnitúrák, alumínium, horgany, bármi bevonható vele, fedőfestékkel védhető.

És erre milyen festéket kell zárórétegnek felhordani?
Ez benne a zseniális, bármilyet, amit a boltban megvett, vagy otthon talált. Pont ez a hídképzés lényege, hogy bármilyen felületre felhordom, és utána bármilyen festékkel lekenem.

Akkor ha jól értem, a műanyag ablak befesthető bármivel?
Igen, a HARZO-T16 használata után akár egyszerű diszperziós festékkel is, ami messze a legolcsóbb megoldás.

Kültérben is használható?
Igen, de akkor a zárórétegnek is kültérinek kell lennie, mert csak az bírja a fokozott megterhelést.

Milyen színekben kapható?
A HARZO-T16 fehér színben kapható, és nagyon erős takarási tulajdonságokkal rendelkezik, így sötét felületeken is jól takar.

Lehet színezni?
Lehet, de igazából nem érdemes, mert a fedőfesték színe határozza meg a kész felület színét. Emellett a színezőpaszták hígítják is az anyagot, ami semmiképpen sem szerencsés.Amennyiben kérdése van a HARZO-T16 termékkel kapcsolatban, írjon nekünk az info.harzo@gmail.com email címre!További információk

Tömeg N/A
liter

1l